Фото конкурс „Књига, јесен и ја на Златибору“

Датум догађања

20/10/2020 - 20/12/2020

Библиотека „Љубиша Р. Ђенић“ из Чајетине по први пут организује конкурс за најбољу фотографију „Књига, јесен и ја на Златибору“, који је отворен од  20.10.2020. до 20.12.2020.године.

Циљ конкурса је да се на креативан и забаван начин фотографијом прикаже начин како проводите време и како вам књига помаже у необичним околностима пандемије корона вируса.  Фотографишите се са књигом и прикажите атмосферу у вашем дому, дворишту, у природи Златибора, будите маштовити и оставите трагове овог времена. Фотографије које шаљете остаће сачуване као вредан документ у завичајном албуму Библиотеке.  Након избора најлепших фотографија, изложба ће бити приказана на сајту и фејсбук страници Библиотеке.

Библиотека ће наградити три најбоље фотографије које промовишу књигу и читање у периоду пандемије корона вируса.

Услови учешћа на конкурсу:
-Фотографије слати у дигиталној форми.
-Могуће је послати највише три фотографије по аутору.
-Фотографије морају бити ауторске.
-Доставити име и презиме и основне податке аутора (број телефона, адресу становања и е-мејл адресу).
-Сви учесници конкурса прихватају да достављене радове, без накнаде, организатори конкурса могу репродуковати, изложити или објавити у културне или промотивне сврхе.
-Димензије дигиталног записа једне фотографије не сме бити мања од 1920 пиксела (дужа страна), а формат “jpg” у максималном квалитету компресије.
-Узмите ваше телефоне или фото апарате у руке, јер вас очекују занимљиве награде.

Фотографије слати на е-мејл: bibliotekacajetina@gmail.com, са назнаком за фото конкурс „Књига, јесен и ја на Златибору“.

Фото конкурс „Књига, јесен и ја на Златибору“